Specialprodukter

Kundanpassning

"Vi är experter på specialtrappor!"

Vi har många års erfarenhet av specialprodukter. Därmed är det möjligt att bygga trappor som är din önskemål. Mått, färg, grader och vad är det för uppgifter m.m. Gärna prata med oss! Här finns det exempelvis produkter. 

RAMP

En ramp kan underlätta tillträde vid såväl offentliga entréer som privatbostäder.Våra ramper är hållbara och tillverkad i aluminium i Småland. Vi levererar produkter enligt kundernas önskemål för att anpassa era verksamheter och bostäder. Vill du har en ramp med plattform eller kombinera olika längd ramperna? Gärna berätta oss om ditt önskemål.


MOBILPLATTFORM

Med en mobilplattform rullande eller fast tar man sig enkelt upp till ett ställe där man ska utföra jobb t. ex. lastbilsverkstäder eller på arbetsplatser där man säljer virke eller lossar lastbilar, det spar tid och gör arbetet enklare. Vi tillverkar dessa i dina önskemål och mått. Kontakta oss så hjälper vi dig med din mobilplattform.TRAPPA MED PLATTFORM

Om du vill ta dig upp en våning eller fler i något projekt så har vi lösningen. Vi kan tillverka trappor med eller utan plattform i dina mått. vill du göra den unik så fixar vi en pulverlack på den, Bilden visar trappa med pelare och fasadmontage.


ÖVERGÅNG

Med en övergång tar man sig enkelt över ett produktionsband eller ett annat hinder det spar tid och gör arbetet enklare. Vi tillverkar dessa i dina önskemål och mått. Kontakta oss så hjälper vi dig med din övergång.


"Hur mycket blir kostnaden?"

Så klart,  man undrar om kostnader för specialprodukter.

Gärna skicka prisförfrågan till oss ring på 070-020 55 67 eller klicka här!

Kontakta oss